Diensten


Wij voorzien in software ontwikkelcapaciteit van hoge kwaliteit. Onze diensten variƫren van in huis ontwikkelprojecten tot detachering van onze ontwikkelaars direct bij de klant.

Een optimale communicatie met onze klanten, gedurende alle fasen van een ontwikkelproject, is voor ons vanzelfsprekend. Bekend zijn met elkaar is van groot belang voor een goede communicatie. Daarom geven wij er de voorkeur aan om eerst deel te nemen in een project op klantlocatie en dan te vervolgen met een projectafronding bij ons in huis. Deze projecten kunnen veelal fixed-price worden afgerond bij onze Tsjechische partner. Dit is wat wij in het kort ons NearshoringPLUS service concept noemen.

Onze ontwikkelaars beheersen alle aspecten van de software-engineering: projectmanagement, requirement analyse, architectuur, ontwerp, implementatie, testen, ingebruikname en onderhoud.

Het merendeel van onze ontwikkelaars beschikt over een of meerdere Microsoft certificeringen voor het ontwikkelen van business applicaties in .NET, met gebruikmaking van database- en internet technologie.

Naast ruime ervaring in de ontwikkeling van business applicaties hebben we ook een waardevol trackrecord opgebouwd op het gebied van industriƫle automatisering en mobiele applicaties.